Om mig, YogaJenny

Vem är jag?


Vem är man egentligen? Är man som den man känner sig som på insidan, den andra ser sig som eller som det man jobbar med?


Vi kan säga att jag är tjej, skorpion, har en dominerande ayurvedisk pitta/vata kroppstyp, är en hsp-person, mamma, fru, högstadielärare, snart även yogalärare. Jag är känslosam, strukturerad och energisk.


Jag kan vara lika utåtriktad som inåtvänd. Jag älskar rampljus och framgång lika mycket som jag älskar tystnad, stillhet och vald ensamhet.


Jag är kärleksfull, känslig, lugn, bestämd och temperamentsfull på samma gång.


Jag är jag och jag älskar att vara massor på samma gång. Ibland är det stormigt på insidan och ibland stormar det ut på utsidan. Det är där yoga, mindfulness och meditation kommer in i bilden.


Yoga och meditation balanserar mig och gör att jag kan stå ut med och parera stormbyar och njuta av svala vindar som hör livet till. Livet är härligt och härligare blir det om du lär känna dig själv mer på djupet. Yoga, midfulness och meditation lär dig detta.


För att ha en stark och hälsosam kropp är även bra mat viktigt. Att lära sig att lyssna på sin kropp och nära den med det den behöver är också viktigt för god balans. Vad behöver din kropp? Lär känna den, prova, lyssna och du kommer nå nya hälsohöjder.


Välkommen hit och dela yogan, meditationen och matens rika verktyg för att vara nära dig själv och ge dig möjligheten att vara ditt bästa jag samt få verktyg att hantera livets alla skiftningar!


Välkommen <3 !Fundera på!

  1. Hur ser du på dig själv?
  2. Vem är du?
  3. Vad balanserar dig?
  4. Vad har du redan? 
  5. Vad behöver du mer av?

GALLERI


Ögonblicksbilder från min egen yogapraktik

Copyright © All Rights Reserved

DELA INNEHÅLLET