Välkommen att bli medlem i videobiblioteket redan idag!

I videobiblioteket finns allt för att du ska kunna yoga NÄR du vill, HUR du vill.

Skapa din hållbara yogarutin som gör att du känner dig stark, rörlig, flexibel och glad idag, imorgon och under många år framåt!

Yoga handlar om hållbarhet, fysiskt, mentalt och själsligt - under hela livet!

Johanna
JohannaVideomedlem
Read More
Jag tycker din videotjänst är toppen! Du är faktiskt min favorit och den bästa yogatjänst som jag har provat! Har rekommenderat dig för andra!💗
Carina
CarinaVideomedlem
Read More
Mycket bra upplägg med flexibilitet på när och hur och var man gör veckans yoga.
Åsa
ÅsaVideomedlem
Read More
Jag uppskattar att jag i min utmattning kan göra yoga hemma. Och så är din guidning så lugnande.
Jenni
JenniVideomedlem
Read More
Vilken tid eller dag jag vill yoga finns YogaJenny där med det jag behöver: olika yogapass och väldigt bra handledning genom passet! Det känns som om Jenny är hos mig när videon är på!
Lena
LenaVideomedlem
Read More
Det jag uppskattar mest med videomedlemsskapet hos YogaJenny är att jag kan göra ett kortare yogapass när det passar mig bäst under dagen. Jag brukar välja dagens pass i månadsplaneringen.
Previous
Next

Hej!

 

Jag heter Jenny och jag har skapat denna digitala videomedlemstjänst för digFör att du på ett smidigt och flexibelt sätt ska få din yoga gjord, varje dag eller så ofta du önskar.

Varför? 

För att jag vet att du kommer att må så bra i din kropp och ditt sinne med en regelbunden yogapraktik! 

Yoga ger dig en hållbar kropp, ett lugnare sinne och en harmonisk själ!

Jag får gång på gång  höra från mina yogadeltagare och videomedlemmar hur bra de mår av yoga. Hur snabbt de får effekt, hur viktigt det är att underhålla kroppen och sinnet och hur mycket mer balanserade de blivit. Det vill jag att öven du ska få uppleva.

Detta är en personligare digital yogatjänst jämfört med större aktörer vilket innebär att jag finns här för dig! Du kan maila, beställa privat rådgivning m.m om du har frågor om din yogapraktig, hur du ska anpassa eller vad du bör tänka på exempelvis.

Och du, du kan vara såväl van yogautövare som nybörjare för att ta del av denna tjänst, det finns något för alla. Videobiblioteket är fullt av olika yogavideokategorier med videor i olika yogastilar (hatha, vinyasa, kundalini och yinyoga), videor i olika längd (korta pass 5 – 15 min och långa pass 20 – 60 + minuter), serier och yogautmaningar, månadsplanering mm. Allt för din hållbara och rutinmässiga yogapraktik!

Välkommen att  bli medlem och må bättre i kropp, sinne och själ redan idag!

 

Varmt välkommen!

”Smidighet, rörlighet, flexibilitet och styrka är till stor del färskvara – det är regelbundenheten som ger resultat – inte nödvändigtvis längden på passen.

Gör någon form av yoga varje varje eller varannan dag – kanske 10 min per gång till en början – och upplev skillnaden!

Yoga behöver upplevas – i din kropp! Prova – och du vill inte vara utan!” – Jenny Sjöberg

EXEMPEL PÅ YOGAVIDEOR

VIDEOKATEGORIER I VIDEOBIBLIOTEKET

Yoga hemifrån, när det passar dig!
Flexibelt - smidigt - tryggt

Videobiblioteket ger dig tillgång till massor av yogavideor pedagogiskt instruerade av mig, Jenny Sjöberg, för att du tryggt och säkert ska få din träning gjord – snabbt, smidigt och effektivt!

Covid-säkert, flexibelt och roligt!

Det finns videor för alla tillfällen och sinnesstämningar!

Veckoplaneringen hjälper dig att spara tid!

Kom i form, hitta lugnet och bli starkare med yoga online!

Yoga är en anpassningsbar, mångsidig, rolig och härlig träningsform. Oavsett vad du behöver finns pass för just ditt dagliga behov!

Välj bland olika yogastilar – hatha, vinyasa, yinyoga, kundaliniyoga – och olika teman – korta pass, långa pass, core, morgonyoga.

Det finns något för alla och för alla tillfällen!

Börja ditt hälsoår nu – det är aldrig för sent! 

Välkommen!

“Det jag uppskattar mest med videomedlemsskapet hos YogaJenny är att jag kan göra ett kortare yogapass när det passar mig bäst under dagen. Jag brukar välja dagens pass i månadsplaneringen." - Lena