Få tillgång till 200+ Yogapass online som medlem i Videobiblioteket

Spara tid och pengar, yoga på dina villkor och din nivå

Videobiblioteket passar dig som...

Medlemskapet i videobiblioteket ger dig de allra bästa förutsättningarna att komma igång med och hålla i din yogaträning hemma. Videobiblioteket innebär yoga och träning med låg tröskel, till en låg kostnad, med mycket innehåll.

Dessutom ingår personlig vägledning av mig, Jenny, färdiga månadsplaneringar och roliga månadsutmaningar. Videobiblioteket är en personlig, pedagogisk och lättanvänd digital yogatjänst med stor flexibilitet- anpassad för dig!

Som medlem får du!

200+ yogavideor - omedelbar tillgång - ingen bindnings- eller uppsägningstid - Välj Bas eller Plus

Vad ingår i medlemskapet?

Positiva effekter för dig som videomedlem

Välj det medlemskap som passar dig!

Omedelbar tillgång – Ingen uppsägnings- eller bindningstid – Friskvårdsbidrag kan användas

Om videobiblioteket och Jenny Sjöberg

Jag som har skapat denna digitala videomedlemstjänst heter Jenny Sjöberg. Jag har själv stor erfarenhet av att yoga digitalt online med guidning av video och det var grunden till att jag tog fram denna tjänst till dig – Så att du på ett smidigt och flexibelt sätt ska få din yoga gjord, varje dag eller så ofta du önskar. Och har du inte yogat tidigare är det ett perfekt sätt att komma igång – tryggt hemifrån dig med mig som lugnt och pedagogiskt guidar dig genom passen. Ja, mitt andra yrke som pedagog lyser igenom och jag får ofta beröm för att jag guidar tydligt genom passen.

Jag får gång på gång  höra från mina yogadeltagare och videomedlemmar hur bra de mår av att göra lite yoga regelbundet och hur enkelt det är att använda videotjänsten.

Det roliga med yoga är att du snabbt märker effekt i kroppen och sinnet när du börjar och du kommer längta efter den känslan och nästa pass!

Du kommer också märka vad viktigt det är att underhålla kroppen och sinnet och hur bra du kommer att må av lite yoga regelbundet. Det är färskvara med såväl kondition som rörlighet men det fina är att endast 10 minuter yoga några gånger i veckan kommer ge dig resultat – och säkerligen öka suget efter att göra längre pass. Jag rekommenderar kickstarten som finns i videobiblioteket. 21 pass på 10 minuter per styck. Gör detta och du är igång med en hållbar yogarutin! 

Detta är en personligare digital yogatjänst jämfört med större aktörer vilket innebär att jag finns här för dig! 

Du kan maila, beställa privat rådgivning m.m om du har frågor om din yogapraktik, hur du ska anpassa eller vad du bör tänka på exempelvis. 30 minuter yogarådgivning bjuder jag alla deltagare på.

Du kan vara såväl van yogautövare som nybörjare för att ta del av denna tjänst, det finns något för alla. Videobiblioteket är fullt av yogavideor i yogastilarna hatha, vinyasa, kundalini och yinyoga. Videorna är indelade i olika längd (korta pass 5 – 15 min och långa pass 20 – 60 + minuter). Det finns serier och yogautmaningar, månadsplanering mm. 

I videobiblioteket finns allt för din hållbara och rutinmässiga yogapraktik!

Jennys utbildningar och erfarenhet

– 50 h yogautbildning i yinyoga
– Fyra olika 200 h yogalärarutbildningar (hatha, vinyasa, kundalini och gravidyoga)
– 300 h yogalärarutbildning (yoga och entreprenörskap)
– Flera fristående yogarelaterade kurser
– Över 10 års yogaerfarenhet
– Legitimerad högstadielärare i de naturvetenskapliga ämnena med 13 års yrkeserfarenhet.
Pedagogik, anpassning, tydlighet och variation kännetecknar Jennys lärarstil såväl i lektionssalen som i yogastudion.

Varmt välkommen ny som van yogautövare – Som videomedlem hjälper jag dig att må ditt bästa jag i kropp, sinne och själ ❤ 

Hälsningar Jenny

Johanna
JohannaVideomedlem
Read More
Jag tycker din videotjänst är toppen! Du är faktiskt min favorit och den bästa yogatjänst som jag har provat! Har rekommenderat dig för andra!💗
Carina
CarinaVideomedlem
Read More
Mycket bra upplägg med flexibilitet på när och hur och var man gör veckans yoga.
Åsa
ÅsaVideomedlem
Read More
Jag uppskattar att jag i min utmattning kan göra yoga hemma. Och så är din guidning så lugnande.
Jenni
JenniVideomedlem
Read More
Vilken tid eller dag jag vill yoga finns YogaJenny där med det jag behöver: olika yogapass och väldigt bra handledning genom passet! Det känns som om Jenny är hos mig när videon är på!
Lena
LenaVideomedlem
Read More
Det jag uppskattar mest med videomedlemsskapet hos YogaJenny är att jag kan göra ett kortare yogapass när det passar mig bäst under dagen. Jag brukar välja dagens pass i månadsplaneringen.
Previous
Next

Välkommen att kontakta mig, Jenny vid frågor eller funderingar!

Svar inom 24 h.