YOGAKLASSER I HORNDAL


Horndals Församlingshem

Yoga Coronatryggt på plats i Horndals församlingshem eller online LIVE över zoom hemifrån!

Samtliga yogaklasser som arrangeras av mig är möjliga att delta på hemifrån över zoom eller på plats med avstånd i församlingshemmet Hornda.

Vi håller avstånd, tvättar/spritar händer, torkar av material efter oss och stannar hemma om förskylningssymtom som ej är testat negativt.

Välkommen till yogaklasser online över zoom eller med avstånd i salen. Vi hjälps åt att yoga säkert!

Namaste!

HATHAYOGA Lördagar kl. 9 (70 min), Boka din klass här


Hathayoga är en fysisk yogaform som bygger uthållighet, styrka och flexibilitet i både kropp och sinne. Positionerna hålls lite längre och tempot är lite lugnare jämfört med exempelvis vinyasayogan. I hathaklasserna ingå även andnings-och meditationsövningar. 

YINYOGA Söndag (90 min)

v 46 och v 50, Boka din klass här


Yinyoga är en lugn yogaform där vi stannar en längre tid i varje position, 3-5 minuter, och tar hjälp av gravitationen för att slappna av, stretcha och öppna kroppens bindväv. De de flesta yinyogapositioner utförs sittandes eller liggandes med särskilt fokus på höfter och ländrygg, områden som är rika på bindväv och ofta lagrar fysiska och emotionella spänningar. Dessa spänningar kan vi lösa upp och frigöra genom yinyoga.

FLOWKLASS v 47- 49, v 51

Söndagar (90 min)

Boka din klass här


Medelnivå. Passar dig som känner de flesta grundläggande yogapositionerna. Klassen innehåller lekfulla vinyasaflöden för dig som vill utmana dig lite mer på yogamattan. Vi tar oss tid att utforska och träna extra på utmanande positioner och avslutar klassen med en peak pose. Givetvis erbjuds enklare varianter av svårare poser, men kom ihåg att även enklare varianter av positioner kan vara nog så utmanande! 

Kan du inte delta på yogaklasserna på plats i Horndal? Delta hemifrån via zoom!


"Vakna, mysfrukost och sen yoga! Kände mig som i en yogastudio med min musik och med datorn framför mig. En skön morgon utan att behöva stressa iväg och stressa hem. Underbar start på lördagen!


/Linnéa om att delta på Lördagsyogan via zoom

Alla klasser går att delta på över ZOOM.

KUNDALINIYOGA Tisdagar kl. 18.15 (70 min), Boka din klass här


Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Vill du delta på yogan ONLINE LIVE via ZOOM?

Copyright © Alla rättigheter förbehållna