JENNY SJÖBERG

Certifierad yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Kundalini & Yinyoga 

Välkommen att möta dig själv genom yogan!


Jag har ett förflutet med ätstörningar och psykisk ohälsa som depression och destruktivt självprat. Tack vare envishet, yttre expertishjälp, en stöttande familj och mötet med yoga så är jag idag fri från detta och upplever mig vara glad, lycklig, lugn och lätt i sinnet. 


Yogan har varit det viktigaste verktyget för att ta mig ur och bibehålla balans i livet. Yogan är med mig varje dag i någon form, som andningsövningar, meditaion eller fysisk yoga. Helst börjar jag dagen med 20 - 60 minuters fysik yoga. Gärna innan solen går upp, till tända ljus och lugn pianomusik.


När man gör något varje dag blir det en vana, en rutin. Min yogarutin vill jag inte vara utan. Yogan har inneburit att jag hittat hem i mig själv. 


Jag utbildade mig till yogalärare för att dela mina kunskaper och låta andra få sin upplevelse av yogan. Jag är övertygad om att många är vi som som skulle må mycket bättre och vi regelbundet stannade upp, checkade in i oss själva, jobbade med kroppen och hittade andetaget.


Jag vill genom mitt arbete som yogalärare ge dig Din upplevelse och hjälpa dig att hitta hem i dig! Välkommen att möta dig själv på mattan tillsammans med mig och andra yogavänner online eller i yogasalen. Namaste!

Besök webbshopen för Online yogaserier mm

Vill du delta på yogan ONLINE LIVE via ZOOM?

Copyright © Alla rättigheter förbehållna