TERMINSKORT & VÄRDEKORT

INFO TERMINSKORT &

VÄRDEKORT

Sommarterminen 1/6 - 15/8

Höstterminen 16/8 - 19/12


TERMINSKORT HÖST

Med terminskort kan du, i mån av plats (boka som vanligt) delta på fritt antal yogaklasser på ordinarie schema under den period terminskortet gäller.


TERMINSKORT HEL hösttermin

Gäller perioden v. 33 (16 aug) -  v. 50 (19 dec)


4200 krTERMINSKORT HALV hösttermin

Gäller perioden v. 33 (16 aug) -  v. 40 (10 okt)


2300 kr


VÄRDEKORT


Värdekort 2 200 kr

Kreditvärde: 2 500 krVärdekort 1 500 kr

Kreditvärde: 1 680 krVärdekort 750 kr

Kreditvärde: 810 kr


Kreditvärdet av värdekortet fylls på ditt konto i bokningssystemet. 

Terminskort och värdekort gäller samtliga yoga- och meditationsklasser på ordinarie schema, i mån av plats i bokningsschemat. Boka din plats som vanligt!


Terminskort eller värdekort gäller ej workshops, retreat, kurser, och andra specialevent.


TILL WEBBSHOPEN

Köp terminskort eller värdekort i webbshopenMER INFO OM VÄRDEKORTEN


Räkneexempel på hur värdekorten och kreditsystemet fungerar:

Säg att du köper ett värdekort på yoga i webbshopen för 1500 kr, det kreditvärde kortet har, i detta fall 1 680 kr, laddas in i ditt konto i bokningsschemat.

Om du då bokar en klass för 150 kr så dras det av från din kreditpott direkt vid bokningen, klassen är betald och du har 1530 kr kvar i kreditvärde att boka fler klasser för. Du bokar ytterligare en klass, denna gång för 100 kr och du har 1430 kr kvar i kreditpotten osv. Du ser din kreditpott överst på bokningssidan.


Vad händer om mina yogakrediter tar slut?

Om dina krediter tar slut köper enkelt dessa värdekort här. Jag laddar ditt konto i bokningsschemat med kortets kreditvärde och fyller därigenom på ditt kreditsaldo. Om du avbokar en yogaklass, återbetalas krediterna till din kreditpott automatiskt.


Kan man inte betala på annat sätt?

Jo visst! Men om du har krediter uppladdat kommer dessa dras först. Om krediter är slut eller om du aldrig fyllt på din kreditpott så kan du välja att betala med kortbetalning online eller swish vid utcheckningen i steget efter bokningen. Du kan även delbetala med krediter och betala mellanskillnaden med kort eller swish om det behövs.