YOGA DAILY Video Medlemstjänst


YOGA DAILY Video - Medlemstjänst med tillgång till ett helt videobibliotek med yogavideor!


YOGA DAILY för att må bättre

Lider du av stress, oro eller nedstämdhet? Har du provat yoga? Det har varit life changing för mig att plocka in yoga, andning och meditation i mitt liv.


Men en historia av psykisk ohälsa i form av ätstörning, oro och depression så har jag idag skaffat mig en verktygslåda med yogaverktyg som har hjälpt mig att hitta min inre balans, mitt inre lugn och en kontakt och kärlek till min kropp.


Vi förtjänar alla att må vårt bästa jag och yogan är en väg mot det målet

Idag arbetar jag som yogalärare vid sidan om mitt skollärarjobb för att dela de erfarenheter och de kunskaper jag har om hur man med yogans verktyg kan lära sig att älska sig själv, vara snäll mot sig själv, få en stark och smärtfri kropp och plocka fram sitt inre lugn. Detta för att kunna hjälpa fler att må bättre i kropp och sinne.


"Idag hjälper jag många människor till

ökat välmående genom mitt arbete

som yogalärare" Jenny sjöbergFör att nå ut till fler skapade jag YOGA DAILY Appen och YOGA DAILY Video 

YOGA DAILY Video innehåller ett helt bibliotek med yogavideos, lugnt och pedagogiskt ledda och guidade av och med mig. Och vet du, 10 minuter räcker. Det behöver inte vara krångligare än så. Nej, man måste inte vara vig, stark eller ha en viss kroppsform för att kunna yoga. Självklart finns det fysiska yogaformer, men då väljer inte du det, om inte du känner att det är för dig. Då väljer du mjuk yoga ex yinyoga, kundalini eller mjukare hathayoga. 


Du hittar YOGA DAILY appen på länken app.yogajenny.se

Appen, som är gratis att hämta och spara hem via länken app.yogajenny.se I appen finns även instruktioner om hur du enkelt spar ner appen bland alla dina andra appar på din iphone eller android. 


Titta på denna guidade rundtur för att förstå syfte och innehåll i YOGA DAILY App & Video
Välkommen till YOGA DAILY om du vill må bättre i kropp och sinne, insida och utsida, fysiskt och mentalt.


Låt oss mötas i appen! Välkommen :) 


Besök YOGA DAILY Appen nu och ta del av dina erbjudanden! 


Välkommen till appens medlemstjänst YOGA DAILY Video!