OM LIVE-KATALOGEN

Vad är LIVE-katalogen?

Alla yogaklasser på schemat hos Jenny Sjöberg och YogaJenny.se spelas in, redigeras, får en rogivande musikbakgrund och laddas upp i LIVE-katalogen på YogaJenny.se så att Du kan ta del av alla yogaklasser i efterhand och delta när det passar just dig, eller kanske göra något pass igen om du så vill.

Är LIVE-katalogen för dig?

LIVE-katalogen är perfekt för dig som vill delta på gruppklasser i varierad och längre form men som inte hinner delta pga att du exempelvis jobbar oregelbundna tider, behöver lämna barn på träning eller annat.

Med LIVE-katalogen får du möjlighet att ha en kontinuerlig och flexibel yogapraktik med längre yogaklasser och jag, Jenny Sjöberg, finns bara ett mail bort om frågor uppstår kring din praktik.

LIVE-katalogen ingår i termins- och onlinekorten!

LIVE-katalogen är en tilläggstjänst som ingår för dig som löst terminskort (för fri yoga på plats och online på Zoom), onlinekort (för fri yoga online på Zoom under den period du löst kort)

Du kan även köpa till LIVE-katalogen som ett tillägg till värdekort  eller videomedlemskap eller helt fristående som din yogakanal – du väljer!

Välkommen till en yogatjänst för dig som vill ha och behöver mer flexibilitet i gruppyogan!

NÅGRA EXEMPEL PÅ INSPELADE LIVEKLASSER SOM FINNS I LIVE-KATALOGEN

VÄLKOMMEN ATT SKRIVA HÄR OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR

Jenny Sjöberg – Certifierad yogalärare

www.yogajenny.se

070 – 234 66 11

info@yogajenny.se