Yogaretreat på Gemytliga och Vackert belägna Smens Hästgård i Fornby,
Södra Dalarna
10 - 11 juni & 19-20 augusti

Yoga, hästar, bad, natur, magiskt boende och sovplats på sköna bäddar i vacker lada, ekologisk och närproducerad mat.

Beskrivning

Under detta 36 timmars yogaretreat på gemytliga och vackert belägna Smens Hästgård i Fornby, södra Dalarna, 2 timmar norr om Stockholm, ges du unika förutsättningar till återhämtning och påfyllnad genom närheten till naturen, hästarnas lugn och härliga yogaklasser i den vackert inredda höladan.

Vi börjar lördagsmorgonen med grundande och avkopplande meditation följt av ett uppiggande yogaflöde i den vackra höladan. Hästarnas närvaro under yogapassen bidrar till en ytterligare dimension av lugn. Efter en lunch ute I det fria tar vi oss ut i skogen för en meditativ vandring med hästarna. Du väljer om du sitter upp eller promenerar till fots.

Åter på gården erbjuds avkoppling I spa badet samt middag under äppelträdet. Kvällen avslutas med ett lugnt kvällsyoga pass. Kvällen avslutas med en klangskålsmeditation i din alldeles egna ladugårdssäng som förbereder dig för en riktigt god nattsömn. Du somnar till ljudet av hästarnas mjuka tuggande och rörelser runt fälten.

På morgonen väcks du av ett ljudbad och en guidad morgonmeditation följt av kaffe på sängen. Därefter rör vi oss mot närliggande sjö där du kan välja att ta ett dopp i sjön eller bara njuta av sjöutsiken och den vackra naturen. Frukosten intas på stranden och följs av ett mjukt yogapass i morgonsolen.

Tillbaka i höladan landar vi i en vacker meditation följt av avslappnande yoga. En sista klapp på hästarna och lite lunch förbereder dig för avfärd och du lämnar retreatet som en lugnare och mer grundad version av dig själv. Under retreatet bjuds du ekologiska snacks och närproducerad hemlagad mat och helpension.

English version HERE

Pris inklusive helpension 3795 kr

Info om det drömmiga laduboendet

Du sover i en fullt bäddad enkelsäng med myggnät och har en tillhörande liten sänglampa. Tillgång till badrum finns i det närliggande gårdshuset.

Minst 6 övernattande deltagare, max 14 övernattande deltagare.

Inga förkunskaper behövs.

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 5 dagar före retreatstart. 

Lokala deltagare utan övernattning erbjuds delta till priset av 2795 kr exklusive ljudbadet vid väckning och kvällsmeditationen vid läggdags. Måltider ingår.

För boende från fredagen, kontakta Smens Gårdar HÄR

Tidigare retreatdeltagare om sina upplevelser

Varmt välkommen till sommarens mest drömmiga yogaretreat!

FRÅGOR

DINA VÄRDAR

ARRANGÖR OCH VÄRD

Annah Lundgren – Arrangör, värd och ägare av Smens Hästgård

ARRANGÖR OCH YOGALÄRARE

Jenny Sjöberg – Arrangör, yogaentreprenör och certifierad yogalärare