Meditationskvällar Zoom


VARJE TORSDAG Kl. 20.00 - 20.45 På Zoom
Guidad Andning, Meditation & Avslappning för bättre sömn och ökat välmående!


Har du svårt att slappna av och komma till ro på kvällen? Har du svårt att somna pga rusande tankar? Upplever du inre stress på något sätt? Har du oro? Har du svårt att komma ur huvudet och landa i kroppen? Längtar du efter en stunds egentid och lugn och ro? Eller vill du bara landa i kroppen tillsammans med en grupp sköna personer och njuta av guidad meditation och avslappning?


Oavsett anledning så är denna kväll perfekt för Dig!


Jag guidar dig och övriga deltagare i lugnande och avslappnande andnings-, mindfulness- och meditationsövningar.


Gör det bekvämt och njut!

Du kan ligga nedbäddad i sängen, uppkrupen i soffan eller vara på din yogamatta under dessa 45 välgörande minuter.

Delta de torsdagar som passar dig!

Du kan delta de gånger du vill eller varje vecka. Du kan betala per gång eller köpa 10-kort att använda de gånger du bokar dig att vara med.

Du som har 6-, 12- eller 18-klippkort på yoga hos mig kan använda dessa som betalmedel om du vill.


Meditationskvällarna fortsätter hela vintern/våren 2021!

Varmt välkommen att slappna av, checka inåt och ge dig själv en stunds djup avslappning för ökat välmående och få en bättre sömn!


Beställ 10-kort via webbshopen


Boka och betala din drop-in plats via Swish här


Kontakta mig på jennysjobergyoga@gmail.comLite om min resa till att lära mig slappna av och meditera:
Om avslappning och medveten andning och meditationsövningar alltid har varit lätt för mig? O Nej!! Jag tänkte länge att jag är en sån där person som Inte kan sitta stilla, jag behövde röra på mig. Jag blev irriterad, stressad och arg av att göra avslappningsövningar. Och! Just därför behövde jag det! Jag hade svårt att finna lugnet inom mig men jag skrek efter det. Jag behövde det, längtade efter det! Yoga och meditation är en ständig träning. Det kallas ju yogaPRAKTIK. Och, det du tränar på blir du bra på. Det sägs ju att om man smakar en viss mat flera gånger så vänjer man smaklökarna och börjar tillslut att tycka om det. Samma med övningar som yoga och meditation. Gör du det så vänjer du dig. Du Lär dig. Får du smaka på känslan av rofylldheten och lugnet i ditt inre vill du dit igen och igen och det blir lättare och lättare med träning.


Jag vill dela denna insikt med Dig! Därför jobbar jag med att sprida yoga och meditation.


Under dessa veckovisa Meditationskvällar på Zoom kommer vi att fokusera på avslappning, mindfulness och meditation för att lära oss att hitta det inre lugnet i oss själva, må bättre och sova gott på natten. Jag guidar, du tränar.


Även om du inte känner igen dig i min berättelse så kan jag lova att du kommer dra nytta av att lära dig plocka fram ditt inre lugn!


Välkommen att vara med på dessa veckovisa mediations- och avslappningskvällar!


Boka din plats i bokningsschemat eller direkt via kontakt med mig.


Varje Torsdag kl 20.00-20.45 via Zoom