Om JENNY

JENNY SJÖBERG

Certifierad yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Kundalini & Yinyoga 

Jag hittade mig själv genom yogan!


Jag har ett förflutet med ätstörningar och psykisk ohälsa så som depression och destruktivt självprat. Tack vare envishet, yttre expertishjälp exempelvis samtalsterapi och KBT, en stöttande familj och mötet med yoga så är jag idag fri från detta och upplever mig vara glad, lycklig, lugn och lätt i sinnet. 


Utöver en stärkt mental och psykisk hälsa har jag även blivit av med återkommande axel och ryggvärk tack vare att yogans övningar hjälpt mig att bygga en stark och hållfast kropp. En kropp som gjort att jag kan springa igen!


Yogan har varit det viktigaste verktyget för att hjälpa mig till balans i livet. Yogan är med mig varje dag i någon form, som andningsövningar, meditation eller fysisk yoga. Helst börjar jag dagen med 20 - 60 minuters fysik yoga. Gärna innan solen går upp, till tända ljus och lugn musik.


När man gör något varje dag blir det en vana, en rutin. Min yogarutin vill jag inte vara utan. Yogan har inneburit att jag hittat hem i mig själv. 


Jag utbildade mig till yogalärare för att dela mina kunskaper och låta andra få sin upplevelse av yogan. Jag är övertygad om att många skulle må mycket bättre om de regelbundet stannade upp, checkade in i sig själv, jobbade med kroppen och hittade andetaget.


Desutom skulle många bli fria från stelhet och värk och de begränsningar i vardagen som det medför, om de jobbade på en hållfast kropp. Yogan är en skonsam och finns i många varianter. Det finns en form för alla.


Jag vill genom mitt arbete som yogalärare och yogaentreprenör skapa förutsättningar för att Du ska hitta hem i dig, få en balans i livet, få en stark och hållfast kropp och känna den positiva effekten som en regelbunden yogapraktik ger!


Välkommen att möta dig själv på mattan tillsammans med mig och andra yogavänner online eller i yogasalen.


Namaste!

Besök webbshopen för Online yogaserier mm