Om JENNY

JENNY SJÖBERG

Certifierad yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Kundalini & Yinyoga 

Jag hittade mig själv genom yogan!


Jag har ett förflutet med ätstörningar och psykisk ohälsa så som depression och destruktivt självprat. Tack vare envishet, yttre expertishjälp exempelvis samtalsterapi och KBT, en stöttande familj och mötet med yoga så är jag idag fri från detta och upplever mig vara glad, lycklig, lugn och lätt i sinnet. 


Yogan har varit det viktigaste verktyget för att ta mig ur och bibehålla balans i livet. Yogan är med mig varje dag i någon form, som andningsövningar, meditation eller fysisk yoga. Helst börjar jag dagen med 20 - 60 minuters fysik yoga. Gärna innan solen går upp, till tända ljus och lugn pianomusik.


När man gör något varje dag blir det en vana, en rutin. Min yogarutin vill jag inte vara utan. Yogan har inneburit att jag hittat hem i mig själv. 


Jag utbildade mig till yogalärare för att dela mina kunskaper och låta andra få sin upplevelse av yogan. Jag är övertygad om att många skulle må mycket bättre och de regelbundet stannade upp, checkade in i sig själv, jobbade med kroppen och hittade andetaget.


Jag vill genom mitt arbete som yogalärare och yogaentreprenör skapa förutsättningar för att Du ska hitta hem i dig, få en balans i livet, känna den positiva effekten som en regelbunden yogapraktik ger!

Välkommen att möta dig själv på mattan tillsammans med mig och andra yogavänner online eller i yogasalen.Namaste!

Besök webbshopen för Online yogaserier mm

Boka DIN tid för för enskild rådgivning och guidning inom yoga.


Ställ alla de frågor som Du har rörande yoga och meditation.Få hjälp att optimera DIN yogapraktik oavsett nivå!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna