Företag & Privata grupper


FÖRETAG & PRIVATA GRUPPER

Företag

Är ni ett företag som ha hållbara och välmående anställda som mår bra och känner sig starka såväl fysiskt som psykiskt? Här erbjuder yoga, avslappning och meditation kraftfulla övningar för att uppnå detta. Kontorsarbete och framåtlutade arbetspositioner skapar lätt spända axlar, stel nacke och öm rygg. Yogans övningar ökar cirkulationen, bygger styrka och mjukar upp stela muskler och leder. Och det behöver inte vara svårt. Yoga finns i många former och varianter och jag hjälper er att forma ett upplägg som passar just era behov! Kontorsyoga som ej kräver ombyte, stretch eller puls och svett, ni väljer!


Föreningar och privata grupper

Är ni en förening eller grupp vänner som vill ha en trevlig, stärkande eller lugnande yogastund på plats hos er, utomhus eller digitalt online över Zoom? Vill ni svettas, utmana er och ta i eller är meditation och andning det ni söker? Upplever du en stelhet i nacke och axlar på grund av mycket tid framför datorn eller i bilen eller behöver hjälp att stretcha och öppna upp kroppens bindväv? Vill ni få guidning inom meditation, mindfulness  och avslappning? Jag anpassar och skapar yogaklasser efter era önskemål och behov.


Kontakta mig för frågor och bokning!PRISLISTAMindre Grupp 2- 5 pers

600 kr per grupp/ 60 minuter


800 kr per grupp/ 90 minuterStörre Grupp 6 - 12 pers


1500 kr per grupp/ 60 minuter


2200 kr per grupp/ 90 minuterKostnad tillkommer för resa över 2 mil från Horndal 


Kontakta mig för mer informationTillägg hyra lokal som jag ordnar


Tillägg 200 kr/tillfälleTillägg hyra mattor, block mm grupper


Tillägg 50 kr/person och tillfälle

Önskar du enskild, privat, yogarådgivning? Läs mer här!

KORT OM FÖRDELAR YOGA & MEDITATION


Yoga består av många delar där de mest kända är fysiska rörelser, andningsövningar och meditation. Genom att jobba med dessa delar stärker vi oss själva som individer, inifrån och ut. Förutom att yogan ger självinsikt, kroppskännedom och öppnar upp för en ödmjukhet till dig själv och människor runt omkring oss så bygger den styrka och ökar kroppens flexibilitet. Du blir en mer balanserad människa helt enkelt.


De övningar du tränar på yogamattan blir kraftfulla verktyg att använda för att hantera vardagens olika situationer och utmaningar. De hjälper dig att finna din inre styrka, hitta ditt inre lugn, vara i kontakt med din andning och ha en närvaro i stunden är viktigt såväl på yogamattan som i övriga livet. Det ökar livskvaliteten på många sätt genom att vara stresshämmande och minska stelhet och värk.


Oavsett anledning till varför ni söker yoga så skapar jag ett innehåll utifrån era önskemål. Kontakta mig för ett upplägg utifrån era önskemål och behov!