Privata grupper


PRIVATA GRUPPER

Önskar du individuell rådgivning och guidning inom yoga eller är ni ett företag, förening eller grupp vänner som vill ha en trevlig, stärkande eller lugnande yogastund på plats hos er eller mig eller kanske digitalt online över Zoom? Vill ni svettas, utmana er och ta i eller är meditation och andning det ni söker? Upplever du en stelhet i nacke och axlar på grund av mycket tid framför datorn eller i bilen eller behöver hjälp att stretcha och öppna upp kroppens bindväv? Vill ni få guidning inom meditation, mindfulness  och avslappning? Jag anpassar och skapar yogaklasser efter era önskemål och behov.


BOKA er yogaupplevelse här!PRISLISTA


Privatlektion-/rådgivning


300 kr per pers/ 60 minuter

Erbjudande t.om 28/2

ord. pris 350 kr


400 kr per pers/ 90 minuter

Erbjudande t.om 28/2

ord. pris 450 krMindre Grupp 2- 5 pers

600 kr per grupp/ 60 minuter


800 kr per grupp/ 90 minuter


Större Grupp 6 - 12 pers


1200 kr per grupp/ 60 minuter


1600 kr per grupp/ 90 minuter


Kostnad tillkommer för resa över 2 mil från Horndal 


Kontakta mig för mer information


Tillägg hyra lokal 


Tillägg 200 kr/tillfälle


Tillägg hyra mattor, block mm grupper


Tillägg 50 kr/person och tillfälle

KORT OM FÖRDELAR YOGA & MEDITATION


Yoga består av många delar där de mest kända är fysiska rörelser, andningsövningar och meditation. Genom att jobba med dessa delar stärker vi oss själva som individer, inifrån och ut. Förutom att yogan ger självinsikt, kroppskännedom och öppnar upp för en ödmjukhet till dig själv och männsikor runt omkring dig så bygger den styrka och ökar kroppens flexibilitet. Du blir en mer balanserad människa helt enkelt.


De övningar du tränar på yogamattan blir kraftfulla verktyg att använda för att hantera vardagens olika situationer och utmaningar. De hjälper dig att finna din inre styrka, hitta ditt inre lugn, vara i kontakt med din andning och ha en närvaro i stunden är viktigt såväl på yogamattan som i övriga livet. Det öklar livskvaliteten på många sätt.


Oavsett din eller er anledning till varför du eller ni söker yoga så skapar jag ett innehåll utifrån era önskemål. Kontakta mig så formar vi en, för er, stark yogaupplevelse. Kontakta mig direkt!

Boka DIN tid för för enskild rådgivning och guidning inom yoga.


Ställ alla de frågor som Du har rörande yoga och meditation.Få hjälp att optimera DIN yogapraktik oavsett nivå!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna