Workshops Grundkurs Hatha och yinyoga

Workshops Hatha- och yinyogans grunder

24/1 Söndag, kl. 15-17 och 7/2 Söndag, kl. 15-17


Välkommen att delta på en workshop med mig Jenny Sjöberg, certifierad yogalärare inom Hatha, Yin, Kundalini och Vinyasayoga.


Workshopen passar dig som är ny inom yoga, vill lära och förstå grunderna och veta hur du kan anpassa yogan till din kropp och dina behov.

Delta på plats i Horndals församlingshem eller via Zoom


Välj att delta på ett av tillfällena eller på båda. De två tillfällena kommer att ha samma grundläggande upplägg men de kommer att fokusera olika positioner olika gånger.
För bästa grund rekommenderar jag dig att delta vid båda tillfällena, men att delta vid bara ett fungerar också.


Dessa workshops är en kurs i grundläggande yoga för dig som är nybörjare eller för dig som vill fräscha upp grunderna och få en stabilare grund att stå på för fortsatt yogaträning.
Du kan delta på plats i församlingshemmet Horndal eller via Zoom hemifrån dig. Begränsat antal platser i församlingshemmet där vi håller avstånd utan fysisk kontakt.


Yogaformerna vi utgår från i workshopen är Hatha- och yinyoga. Under workshopen får du bekanta dig med olika grundläggande yogapositioner, lära dig om andningen och dess betydelse i yogapraktiken likväl som i vardagen samt få tips och guidning i hur Du kan anpassa yogan att passa Dig.
Yoga finns i mpnga former och det finns en form som passar alla. Ibland hör jag anledningar som att “jag har inte tid”, “jag är för stel”, “jag känner mig obekväm att yoga med andra”, “jag har ingen ´sån där´ yogakropp”, “jag kan inte yoga”, “jag blir stressad av att vara stilla”... osv. Har du haft någon av dessa tankar kring att prova yoga? Isåfall önskar jag att just DU kommer på denna kurs 🙂 för att inse att du faktiskt kan yoga och att det inte krävs att man är vig osv… Yogan gör gott för både kropp och sinne och vet du? Man kan råka bli både stark, lugnare och mer vig på köpet om man testar 😉.
Yoga kan tränas utifrån olika syften. Någon kanske vill minska smärta och stelhelt kring nacke, axlar eller ländrygg, någon vill bli starkare och få bättre hållning, någon vill få slappna av, någon vill få ett bra träningspass med kroppsvikt, någon vill bli mjukare, någon vill lära sig andas, någon annan vill minska stress… skälen och anledningarna till att yoga är många och likaså är formerna av yoga många.
Låt mig guida dig i yogans grunder och hjälpa dig att må bättre inifrån och ut. Mitt mål är att få fler människor att må bättre i kropp och sinne, bli mer hållfasta i kroppen och hittan en balans i livet. Yogan ger redskap för detta. Välkommen!


Datum, Tid & Plats
24/1 Söndag, kl. 15-17 i Horndals församlingshem eller via Zoom
7/2 Söndag, kl. 15-17 i Horndals församlingshem eller via Zoom


Kostnad
Ett tillfälle på plats i Församlingshemmet, Horndal 400 kr
Ett tillfälle via Zoom 350 kr
Båda tillfällena på plats i Församlingshemmet, Horndal 700 kr
Båda tillfälle via Zoom 600 kr


Anmälan och betalning
Anmäl dig direkt på min bokningssida där du lätt skapar ett eget inlogg. Betala kursavgiften för giltig anmälan.
Eller anmäl dig via mail på jennysjobergyoga@gmail.com, ange vilket eller vilka av workshopens dagar du vill delta på vid anmälan via mail.


Inbetalning av kursavgiften i samband med anmälan för giltig anmälan. Inbetalning till Swishnummer 070-234 66 11


Vill du använda ditt friskvårdsbidrag vid betalning?
Jag är ansluten till Actiway och ePassi
Meddela mig om du vill använda ditt friskvårdsbidrag till betalningen.


Avbokningspolicy
Avbokning ska ske senast 48 h innan workshopens start för full återbetalning.
Avbokar du senare än 24 h innan workshopens start debiteras du med halva priset.
Deltagare hos Jenny Sjöberg Yoga beskriver yogaklasserna som

Boka DIN tid för för enskild rådgivning och guidning inom yoga.


Ställ alla de frågor som Du har rörande yoga och meditation.Få hjälp att optimera DIN yogapraktik oavsett nivå!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna