YOGA DAILY APPEN

YOGA DAILY Appen

Appen för dig som vill skapa Enkla & Hållbara yogarutiner!

VAD FINNS I YOGA DAILY Appen?


I YOGA DAILY Appen har jag samlat det DU behöver för att få in yogan enkelt och smidigt i ditt liv, oavsett om du redan väljer att delta på mina fysiska yogaklasser, om du yogar med mig online, om du lyssnar på avslappningspodden eller om du enbart vill nyttja appens prenumerationstjänst - Videobiblioteket - med ett ständigt växande videobibliotek med videos i olika stilar och på olika teman. Läs mer nedan.


YOGA DAILY Appen finns i två versioner


GRATISVERSIONEN

En gratisversion med en användbar länklista till min hemsida, till bokningsschemat för yogaklasser på plats och på Zoom, webbshop där du kan köpa terminskort, värdekort, presentkort, kläder och andra yogatillbehör inklusive gratis material. Du har även länken till min podd, Avslappningspodden, som du kan lyssna till när du behöver varva ner under dagen eller kanske innan läggdags. 

Gratisversionen är utformad så att vardag och yogaplanering ska ske så smidigt som möjligt för dig som yogar med mig fysiskt eller online på Zoom.


GRATIS VERSIONEN INKLUSIVE PRENUMERATIONSTJÄNST - VIDEOBIBLIOTEKET 

Prenumerationstjänsten i YOGA DAILY Appen är till för som vill få in mer yoga i ditt liv, i din vardag och i dina rutiner - ENKELT, HÅLLBART och UTAN stor ANSTRÄNGNING!


I prenumerationstjänsten ingår, förutom allt du får i gratisversionen, även ett ständigt växande videobibliotek med sköna, roliga, effektiva och pedagogsiskt förklarade yogapass i stilarna - hatha, vinyasa, kundalini, yinyoga, meditationer och mer utmaning.


Videobiblioteket är till för dig! Så att DU kan yoga när det passar Dig. På detta sätt skapar du dina egna personliga yogarutiner! I det växande videobiblioteket släpps nya, korta och lättillgängliga yogavideos (ca 10 - 25 min i längd) flera gånger per månad.


ÄR VIDEOBIBLIOTEKET FÖR DIG?


Ja! YOGA DAILY Appens prenumerationstjänst - Videobiblioteket - är perfekt för dig som vill ha mer av något av följande i ditt liv:

  • Ökad rörlighet - i vardagen eller för att få ut mer av dina andra fysiska träningsformer.
  • Minskad oro eller stress samt ökat mentalt välbefinnande, bättre sömn.
  • Stabilare, starkare och hållfastare kropp.
  • En hälsosam rutin som stärker både insidan och utsidan.
  • En lättillgänglig och rolig träningsform!


Se nyheter i videobiblioteket här!


TIO MINUTER RÄCKER - Och du väljer NÄR!


YOGA DAILY APPEN gör yogapraktiken TILLGÄNGLIG, HÅLLBAR och ENKEL!

Du måste inte yoga långa yogapass varje dag för att få resultat fysiskt eller mentalt, kontinuitetet är viktigast. Att skapa sig en yogarutin.

Det bästa är, enligt mig och många andra yogautövare, att starta dagen med ett yogapass. Då är sinnet lugnt och opåverkat av allt brus och alla intryck vi tar in under en dag och du kan ha lättare att vara här och nu.

Känslan  du får i kropp och sinne efter ett pass tar du sen med dig in i dagen för att skapa de bästa förutsättningarna för DIG att hantera livet, jobbet, familj, vänner, dig själv, vardagen ... ja, livet på bästa sätt! Du ökar förutsättningarna att må ditt bästa jag fysiskt och mentalt!


LADDA NER GRATIS och börja PRENUMERERA NU!


Du kan välja på prenumeration 1 månad, 3 månader, Halvår eller Helår.

Ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Välj DIN prenumeration i webbshopen.

Det sker ingen automatisk förlängning när din prenumerationsperiod är slut utan du måste själv förlänga prenumerationen här.
En påminnelse på mail kommer när prenumerationsperioden är på väg att ta slut.


Gratis smakprov på videobiblioteket!

Klicka på länken och få en GRATIS YOGAVIDEO!

https://mailchi.mp/8a74d9792867/yoga-daily-app