YogaNYHETER Horndal/Online

YogaNYHETER Horndal & Online

Happy Gott Nytt Yoga År!


Tack 2020 för alla utmaningar du bjöd oss på! Dessa svårigheter och utmaningar har utvecklat många av oss och fått oss att tänka nytt på många olika plan. En del i detta för egen del är onlineyogan som kommer fortsätta även nästa år vilket gör att vårt yogacommunity kan växa och sträcka sig utanför Horndals gränser :)


Välkommen 2021 och de möjligheter du öppnar upp för oss! Jag ser fram emot ett nytt Yoga-År och att ha Er, Nya som Gamla yogadeltagare med på resan! Jag ser framför mig ett starkt, friskt och glatt 2021 där vi fortsätter ta hand om våra kroppar och vårt sinne. Vår insida och utsida. Och vad är väl inte ett bättre sätt att göra detta på än med hjälp av yogans många olika delar i form av andning, styrka, rörlighet, flexibilitet och meditationsövningar. Jag hoppas att du som deltagit så här långt har upplevt ett positivt skifte i dig själv på något sätt under detta år och fortsätter stärka dig själv även under nästa. Du som är ny har spännande förändringar att se fram emot <3. Yoga är inte bara träning, det är även personlig utveckling.

Här följer upplägg och Nyheter för YogaÅret 2021

 • Terminskortet är en nyhet. Lös detta och delta fritt på Alla ordinarie klasser mellan 4/1 - 31/5 tisd, onsd, lörd och sönd på plats i Horndal eller på Zoom. JUST Nu ett Erbjudande med sänkt pris på terminskort t.om 3/1. Läs mer på hemsidan www.yogajenny.se och i webbshopen som du hittar från hemsidan.

 • Nya Klippkort 6-, 12-, 18-klipp gäller alla ordinarie klasser mellan 4/1 - 31/5 tisd, onsd, lörd och sönd på plats i Horndal eller på Zoom.

 • Zoom-yoga. Alla klasser streamas fortsatt live över Zoom under våren.

 • Kundaliniyoga Tisdagar kl 18.30 (75 min) Obs, samma dag men ny tid!

 • Morgonyoga Onsdagar enbart över Zoom kl 6 (45 min)

 • Hathayoga Lördagar kl 9 (75 min)

 • Yinyoga Söndagar Jämna veckor kl 18 (90 min)

 • Flowklass Söndagar Ojämna veckor kl 18 (90 min)

 • Guidade Meditations- mindfulnesskvällar. Andning, avslappning & meditation för ökat välmående och bättre sömn. Logga in, checka ut och låt mig guida Dig! Torsdagar kl 20 (45 min). Läs mer under evenemang på Face Book.

 • Presentkort på yoga hittas i webbshopen www.yogajenny.se

 • En ny morgonyogavideo släpps varje månad. Finns att beställa i webbshopen.

 • Privata klasser och rådgivningar inom yoga, andning och meditation till reducerat pris t.om 28/2. Läs mer på hemsidan www.yogajenny.se 

 • Friskvårdsbidraget kan användas hos mig. Jag är ansluten till Actiway och ePassi. Har du kvar detta från i år kan det fortfarande lösas in.

 • Fördjupande kurser/specialevent/workshops kommer ske några av söndagarna under våren. Mer info längre fram.

Yogaklasser runt årsskiftet. Innan vi tackar 2020 för gott så har vi följande att se fram emot:En stärkande, öppnande och avslappnande Zoom-YOGA Hathaklass som avslutas med yinyoga imorgon söndag 27/12 kl 18. Boka i bokningsschemat. Temat är Höfter, Core & Axlar.

Den 2/1 Lördag kl 9 väcker vi oss med Zoom-YOGA efter nyårsfestligheterna :) 


Den 3/1 Söndag kl 16.30 - 18.00 kickar vi igång det nya året med en maxad Yinyoga och Meditationsstund med namnet “Restore & Rebalance”, på plats eller via Zoom. Några platser kvar på plats. Pdf med reflektionsfrågor för tillbakablick på 2020 ingår. (Den 10/1 sker en flowklass och där ingår pdf för reflektion framåt med intentioner, drömmar och mål inför 2021)


Den 4/1 rullar sen terminen igång igen, klasser finns redan nu att boka i bokningsschemat https://www.supersaas.se/schedule/yogajenny/Yogaklasser 


Sprid gärna info om Horndalsyogan <3 


TACK för att Du är med!

Jag vill hjälpa Dig att må bättre inifrån & ut med hjälp av yoga.


Jag tar gärna emot tankar och önskemål kring yogans upplägg och innehåll!


Så länge, Namaste! The light in me, honors and sees the light in you!


Varma hälsningar, Jenny Sjöberg Yoga

Yogalärare och Yogaentreprenör

www.yogajenny.se Hemsida & Webbshop

Facebook https://www.facebook.com/JennySjobergYoga

Boka din yogaklass här: https://www.supersaas.se/schedule/yogajenny/Yogaklasser 

Instagram @jennysjobergyoga 


Boka DIN tid för för enskild rådgivning och guidning inom yoga.


Ställ alla de frågor som Du har rörande yoga och meditation.Få hjälp att optimera DIN yogapraktik oavsett nivå!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna