SIDA OM BOKNING OCH KLASSER PÅ ZOOM OCH I YOGAHUSET HORNDAL

Yoga för ett hållbart mående, en stark kropp och ett balanserat sinne!

Flexibilitet, tillgänglighet och anpassning är mina ledord. Välkommen att må ditt bästa jag och möta yogan på det sätt som passar just dig! Välkommen hit hälsar jag, Jenny Sjöberg

Flexibilitet – Jag hjälper dig att få till en yogarutin utifrån din livssituation – oavsett om du jobbar skift, är varannan vecka förälder, har många åtaganden ëller på annat sätt har en tidspressad vardag så har jag lösningen för dig . Vill du ha hjälp att få till yogan, komma igång eller göra en plan eller kanske få råd kring vilken yogaform som passar dig och dina behov? Välkommen att kontakta mig via formuläret nedan så hjälper jag dig!

Tillgänglighet -Alla yogaklasser på schemat sker som hybridklasser vilket innebär att du kan välja om du deltar på plats i studion eller via Zoom. Du kan boka enstaka pass och betala drop-in priset som anges i bokningsschemat eller lösa ett yoga kort och där blanda på plats och på Zoom deltagande.

Anpassning – Oavsett kroppstyp, träningsvana, yogaerfarenhet eller eventuella fysiska begränsningar du har så hjälper jag dig att anpassa yogan och dess positioner och övningar till din kropp och dina behov. Pedagogen i mig lyser igenom när jag instruerar!

Klicka på bilderna och läs mer

Kontaktformulär vid frågor